آجیل, دانستنی

آجیل در بارداری

آجیل در بارداری

تغذیه سالم در زندگی همه ما، دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد؛ اما در دوران بارداری خانم ها، اهمیت دو چندانی می یابد.

در این دوران  سلامت جنین در گرو سلامت مادر است و مصرف روزانه آجیل باید در اولویت مادر قرار گیرد

آجیل سرشار از اسیدهای چربی مانند امگا ۳ و امگا ۶ و همچنین اسید فولیک است

این اسیدهای چرب، برای رشد حرکتی و شناختی کودک، بسیار موثر هستند.

کودکانی که مادران آن ها در سه ماهه اول بارداری ٢ تا ٣ اونس (به طور متوسط 74 گرم) آجیل در هفته می خورند،

از ضریب هوشی، حافظه و تمرکز بهتری نسبت به همسالان خود که مادران آن ها آجیل نمی خورند، برخوردار هستند.

مغز هایی مانند بادام، گردو، بادام زمینی و فندق فواید زیادی برای سلامتی دارند.

 مصرف اسید فولیک به ویژه در مراحل اولیه بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است.

کمبود اسیدفولیک می تواند منجر به ایجاد نقایص مادرزادی جدی در مغز و ستون فقرات جنین شود.

یکی دیگر از خواص آجیل در بارداری کاهش سطح کلسترول خون است .

استفاده منظم و روزانه از آجیل ها سبب کاهش سطح کلسترول بد خون و افزایش سطح کلسترول خوب خون میشود.

آجیل، حاوی موادی مانند روی و مس است که مقاومت بدن مادر را افزایش می دهد.

 از ابتلا به انواع بیماری های عفونی، مثل آنفولانزا و سرماخوردگی نیز حفاظت می کند.

اسیدهای چرب غیر اشباع موجود، سبب افزایش وزن نوزاد، هنگام تولد می شوند و پروتئین موجود در آجیل، سبب عضله سازی و تقویت ماهیچه های جنین می شوند.

در مصرف پسته علاوه بر فواید فراوانی که دارد نباید زیاده روی کرد.

زیرا خطراتی را برای مادر و جنین ایجاد می کند.

فندق منبع غذایی مهمی برای تولید شیر برای مادران باردار است.غافل ازمصرف آن اصلا نشوید.

جهت خرید اینترنتی آجیل، می توانید به سایت عرشیا مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *