آجیل, آموزش, سلامت

بهترین آجیل برای کم خونی

کم خونی زمانی اتفاق می‌افتد که بدن گلبول‌های قرمز سالم کافی نداشته باشد.

انواع مختلفی از کم‌ خونی وجود دارد که شایع‌ترین آنها کم‌ خونی فقر آهن است.

گلبول‌های قرمز حاوی پروتئینی به نام هموگلوبین هستند پر از آهن هستند.

بدون آهن کافی، بدن نمی‌تواند هموگلوبین مورد نیاز برای تولید گلبول‌های قرمز خون سراسر بدن را تولید کند.

خستگی، رنگ‌پریدگی، سرگیجه، سردی دست‌ها و پاها، شکنندگی ناخن‌ها از نشانه‌های کمبود آهن است.

با داشتن یک رژیم غذایی سالم می‌توان آهن مورد نیاز بدن را تامین کرد.

ممکن است بر توانایی بدن در ساخت گلبول‌های قرمز تاثیر بگذارد.

اگر بدن انسان نتواند ویتامین B12 را به درستی پردازش کند، فرد ممکن است دچار کم‌ خونی خطرناکی شود.

بسیاری از مغزها و دانه‌ها منبع خوبی از آهن هستند.

یکی از گزینه‌ها برای تامین آهن مورد نیاز بدن مصرف بهترین آجیل برای کم خونی می‌تواند باشد.

از آجیل‌های خون ساز می‌توان به تخمه کدو حلوایی، بادام هندی، پسته، شاهدانه، آجیل کاج، تخمه آفتابگردان اشاره کرد.

بهترین آجیل برای کم خونی

1. آجیل برزیلی

2.  بادام درختی

3. بادام هندی

4. گردو

5. بادام زمینی

6. دانه‌های کنجد

 7.تخمه کدو حلوایی

8. فندق

9.پسته

آجیل‌ها سرشار از چربی‌های ضروری و انواع فیبرهای خوراکی برای بدن بوده و سطح انرژی و وزن شما را متعادل نگه می‌دارد.

از علل ایجاد کم خونیمی توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تغذیه و رژیم نامناسب
  2. سن بالای ۶۵ سال
  3. از دست دادن خون به دلایل مختلف
  4. عدم تولید گلبول قرمز

مغز گردو می تواند بهترین آجیل برای کم خونی باشد.

روش زیادی برای درمان و پیشگیری از کم خونی وجود دارد.

از جمله آن ها قرار دادن آجیل در رژیم غذایی می باشد.

در واقع تنوع آجیل های خون سازسبب افزایش سلامت بدن، افزایش نشاط و همچنین تقویت سیستم ایمنی می گردد.

جهت سفارش به سایت مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *