مقایسه انواع پسته قبل از خرید برای تشخیص بهترین نوع نیاز به مصرف شما
پسته به عنوان یکی از مهم ترین خشکبار در ایران و جهان شناخته می شود و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است.
پسته یکی از قدیمیترین آجیلهای جهان است و از هزاران سال پیش در خاورمیانه کشت میشده است.
از انواع مختلف پسته میتوان به عنوان میانوعده و یا در پخت شیرینی و غذا و غیره استفاده کرد و مزایای تغذیهای آن نیز در کنار طعم بینظیر، پسته را بسیار پرطرفدار میسازد.
انواع پسته در ایران بر اساس ظاهر
به طور خلاصه میتوان پستههای ایرانی را به چند نوع پسته اکبری، احمد آقایی، بادامی و فندقی (یا اوحدی) تقسیم کرد.
پسته فندقی
این نوع پسته ظاهری گرد و فندق مانند دارد.دو رقم از انواع پسته معروف فندوقی، پسته کله قوچی و اوحدی هستند.
پسته کله قوچی یکی از محبوبترین ارقام پسته برای صادرات است و پسته اوحدی هم به معروفترین انواع پسته در کشور شناخته میشود.
از این نوع پسته می توانید برای مصرف روزانه استفاده کنید و ازنظر اقتصادی از دیگرپسته ها،دارای ارزشی کمتری است.
پسته احمد آقایی
اگر از آن دسته افرادی هستید که به طعم مواد خوراکی خود توجه زیادی میکنید، به سراغ پسته احمدآقایی هم بروید.
پسته احمد آقایی از نظر قیمت نسبت به پسته اکبری قیمت پایینتری دارد؛ اما به نسبت پسته فندقی قیمت بالاتری دارد.
کشت پسته احمد آقایی در شهرها و استانهای زیادی انجام میشود اما به طور کلی استان کرمان و شهرستان رفسنجان بزرگترین تولیدکنندگان این نوع پسته هستند.
این نکته را هم اضافه کنیم که پسته احمدآقایی تنها برای استفاده در آجیل مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه این پسته برای تولید خلال نیز مصرف میشود.
پسته اکبری
در انتها یکی از انواع پسته باارزش ایرانی، پسته اکبری است. در واقع این پسته دارای بالاترین ارزش اقتصادی است. جزو برترین محصولات صادراتی ایران می باشد.
پسته اکبری، بادامیشکل، کشیده و درشت است. رنگ رویی آن استخوانی- کرم تیره است و مغز آن نیز بنفش-قهوهای است.
با توجه به ظاهر بادامی شکل، جزو محصولات بسیار مرغوب محسوب می شود که می توان برای مجالس و میهمانی ها استفاده کرد.
مقایسه انواع پسته قبل از خرید برای شما انتخاب را راحت تر می کند و می توانید مناسب نیازتان خرید کنید.
مجموعه آجیل و خشکبار عرشیا،با نیم قرن سابقه فعالیت،دارای مرغوب ترین و باکیفیت ترین محصولات می باشد.