بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود.
خواص بادام هندی:
- بادام هندی کلسترول ندارد.
- برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.
- بادام هندی انرژی زاست.
- حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
- میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد.
- غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است.
- منیزیم بادام هندی در ترکیب با کلسیم ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن را محافظت می کند.
- در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.
- دارای انرژی و فیبر غذایی بالایی است. در صورت مصرف متعادل برای حفظ وزن مفید است.
- سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.
- پیشگیری از سرطان ها
- کاهش فشار خون بالا
- حفظ سلامت پوست و مو
- حفظ سلامت استخوان ها
- حفظ سلامتی مغز و اعصاب
- پیشگیری از تولید سنگ صفرا
- بهبود فرآیند خواب
- سرشار از ویتامین ها
- کمک به عملکرد هضم غذا
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.