آجیل, آموزش

نگهداری آجیل و خشکبار

امروزه نحوه نگهداری از آجیل و خشکبار، با توجه به افزایش چشمگیر قیمت بسیار مهم می باشد.

برای نگهداری از آجیل و خشکبار مواردی حائز اهمیت ویژه می باشد که به اختصار در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

جهت نگهداری به نحو احسن به موارد زیر بسیار دقت کنید:

  1. کابینت مطلقا ممنوع، اشتباه رایج اکثر مردم این است که آجیل را در کابینت آشپزخانه و کمد نگه می دارند.
  2. خشکبار حتما در یخچال، نکته مهم بعدی نگهداری انواع خشکبار نظیر؛ انجیر خشک، توت خشک، خرما ، کشمش و … حتما در یخچال نگهداری شوند.

3. محیط خشک و خنک، حتما محصولات  را پس از بسته بندی در محیط خشک و خنک نگهداری کنید، ترجیحا یخچال که بهترین گزینه می باشد.

به طور کلی نگهداری از آجیل در دمای 4 درجه سانتی گراد برای 2 ماه تا یکسال پیشنهاد می شود.

پیشنهاد ویژه فروشگاه اینترنتی عرشیا بعد از سفارش آنلاین خشکبار، نگهداری از محصولات در ظروف شیشه ای می باشد، بدلیل آنکه علاوه بر سفت شدن مغز ها، به حفظ طعم آجیل کمک شایانی می شود.

مغز های پوست کنده در یخچال ماندگاری بالاتری نسبت به همان محصول با پوست دارند.

ماندگاری در فریزر

با توجه به نیاز پیشنهاد میکنیم محصول اضافه بر نیاز را در فریزر نگهداری کنید.

با توجه به این موضوع که در فریز دو عامل اصلی تخریب مغزها یعنی دما و رطوبت به حداقل می رسد،

زمان ماندگاری به شدت بالا رفته و بین یک تا سه سال قابل استفاده می باشد. 

مغزهای پوست کنده ماندگاری بیشتری در دمای یخچال دارند.

پس از خارج کردن آجیل از فریزر ، به مدت 5 تا 10 دقیقه آن‌ها را داخل فر قرار دهید.

از نگهداری بیش از اندازه آجیل بپرهیزید.

آجیل‌های کهنه محل مناسبی برای تولید سموم قارچی به نام آسپرژیلوس هستند.

انواع آجیل و خشکبار مرغوب و باکیفیت در مجموعه عرشیا

 

 

 

یخچال بهترین جای نگهداری آجیل و خشکبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *