آجیل, سلامت

خواص مصرف آجیل

خواص مصرف آجیل: فواید شگفت‌انگیز آجیل برای سلامتی

در این مقاله می خواهیم به خواص مصرف آجیل و تاثیر آن  بر روی سلامت بدن بپردازیم.

 مصرف آجیل و فواید بی نظیری که احتمالا از آنها مطلع نیستید!

از میان مواد خوراکی مختلفی که در دسترس قرار دارد آجیل  یکی از تنقلاتی است که در عین کوچکی بسیارمغذی و مفید است.

مغذی مملو از پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های مفید برای قلب هستند و با مصرف آن  می‌توان برای سلامتی بهره‌مند شد.

آجیل‌ها دارای چربی و کالری زیادی هستند و  می‌توانند تا زمان وعده‌های غذایی اصلی، فرد را سیر نگه دارند.

البته خوردن تعداد بیشتر آن نیز می‌تواند کاملا اشتها را از بین ببرند.

خواص آجیل برای سلامت قلب و کبد

1.ایمن‌کننده‌ی عروق و اندام‌های حیاتی بدن
2. کوهی از مواد معدنی مورد نیاز بدن
3. منبع غنی از آنتی آکسیدان / دشمن بیماری‌های قلبی و عروقی
4. پرکاربرد برای کسانیکه با اضافه وزن مبارزه می‌کنند!
5. آجیل سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد
6. کنترل سطح انسولین و سوخت و ساز بدن
7. کاهش عوامل بروز التهابات داخلی

آجیل‌ها غذاهای غنی از مواد مغذی، چربی‌های اشباع‌نشده و سایر ترکیبات فعال زیستی هستند.

از جمله‌ی آنها می‌توان به پروتئین گیاهی با کیفیت بالا، فیبر، مواد معدنی، تروکوفرول‌ها، فیتواسترول‌ها و ترکیبات فنلی اشاره کرد.

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف آجیل با کاهش بروز بیماری کرونر قلب و سنگ صفرا در زنان و مردان مرتبط است.

آجیل‌ها منبع عالی آنتی‌اکسیدان هستند. آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند پلی‌فنول‌ها در آجیل‌ها می‌توانند با فشار ناشی از رادیکال‌های آزاد مقابله کنند.

یکی دیگر از فواید و مزایای آجیل مرتبط با کاهش وزن است. محققان در پژوهشی مشاهده کردند زنانی که بادام می‌خوردند نسبت به زنانی که بادام نمی‌خوردند سه برابر بیشتر وزن کم کرده بودند.

طبق تحقیقات مصرف دو وعده‌ی 25 گرمی پسته در طول روز می‌تواند قند خون را 9% کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *