آجیل, آموزش

همه چیز درباره آجیل ژاپنی …

آجیل ژاپنی

آجیل ژاپنی یک آجیل ترکیبی شامل :

چوب کنجد، نخود فرنگی خشک

کراکر برنج و چوب ذرت کاجون

کراکر برنج ژاپنی، با نام مستعار آراره،یک خوراکی عالی است که معمولا ژاپنی ها آن را با نوشیدنی سرد میل می کنند. 

خواص آجیل ژاپنی برای سلامتی

ترکیبی از آجیل و حبوبات سرشار از چربی های سالم، فیبر و ویتامین ها، به کاهش کلسترول، تقویت عملکرد قلب و تامین طولانی مدت انرژی کمک می کند.

این آجیل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مواد معدنی است که باعث سیری شخصی می‌شود که از آن می‌خورد.

آجیل ژاپنی سرشار از ویتامین است و می‌تواند در کنار میوه ها، منبعی غنی از ویتامین B باشد.

نخود و باقلا در آجیل

باقلا خشک موجود نیز از نظر تغذیه ای منبع خوبی از ویتامین های A و C و همچنین پتاسیم و آهن است. 

لکتین ها پروتئین هایی هستند که در بسیاری از غذاهای گیاهی یافت می شوند و تحقیقات نشان داده است

که باقلا ممکن است رفتار سلول های سرطانی روده بزرگ را تغییر دهد.

 این دو ماده‌ی غذایی ارزش غذایی فوق العاده بالایی دارند و به دلیل اینکه بسیار کالری آن‌ها پایین است، در میان وعده‌های ورزشکاران در سالهای اخیر بسیار پرطرفدار است.

نخود سرشار از فیبر، کربوهیدرات و پروتئین است و مقادیری از ویتامین‌های a و e در آن دیده می‌شود.

به نظر می رسد که آنها می توانند رفتار سلول های سرطانی را اصلاح کنند، روند بیماری را متوقف کنند.

جمع‌بندی

در این مطلب ما به شما معرفی کردیم که خشکباری پرخاصیت و در عین حال خوشمزه است.

شما می توانید این محصول که اسنک مخلوط آسیایی است را مزه کنید.

طعم این محصول ارزش یکبار امتحان کردن را دارد.پس پیشنهاد مجموعه ما به شماست.

برای خرید آجیل مخلوط لازم است به ترکیبات آن دقت کنید تا بهترین نوع آجیل را تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *