آموزش, خشکبار

کرنبری خشک و خواص بینظیر آن

کرنبری چیست؟

این میوه شگفت انگیز که با نام توت خرس هم شناخته می‌شود.

کاربردهای متنوع، از سس های خوشمزه تا نوشیدنی های سرشار از ویتامین و حتی خشکبار، در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

این میوه بومی آمریکای شمالی، که در آمریکا و کانادا به صورت گسترده کشت می شود.

میوه ای است با خاصیت های بی نظیر که در ادامه به آن می پردازیم.

برخی از خواص آن عبارت اند از:

محافظ قدرتمند در برابر سرطان

محافظ دندان ها

سپری در برابر عفونت های مجاری ادراری

منبع غنی از فیبر

داروی طبیعی برای قلب و عروق

منبع غنی از ویتامین C

مصرف فیبر در طول روز، شما می توانید خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش دهید.

پیشگیری از بیماری های قلبی کرونری، سکته مغزی و فشار خون، به سلامتی شما کمک می کند.

 جلوگیری از بیماری دیابت و بیماری های گوارشی، به بهبود سلامت گوارشی شما کمک می کند. 

با کنترل کلسترول بالا و بهبود حساسیت بدن به انسولین، به کاهش وزن کمک می کند.

کاربرد خشک‌ شده

در فصل زمستان کنار سایر آجیل‌ها و مغزیجات برای افزایش انرژی و تقویت قوای بدنی استفاده می‌شود.

 با این میوه‌ترش مزه انواع دسرها تهیه می‌شود

یکی از این دسرها به نام کرنبری کلافوتی است که در کانادا یکی از پرطرفدارترین دسرها است.

باید بدانید نباید به هیچ عنوان مقابل نور خورشید خشک شود.

محلی که برای خشک کردن این میوه در نظر می‌گیرید باید یک اتاق کم نور یا زیر زمین باشد.

مدت زمان خشک شدن کرنبری‌ها حدوداً یک ماه طول می‌کشد.

طبع کرنبری تازه سرد و خشک است، اما خشک‌ شده طبع سرد و معتدلی دارد.

برخی از افراد زمانی که کرنبری را خشک می‌کنند روی آن شکر می‌پاشند و باعث می‌شود که کالری آن بالا برود.

مجموعه خشکبار و آجیل عرشیا در خدمت شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *